Bygherrerådgiver

Skal du have bygget et nyt hus, lavet en større renovering eller er du selv-eller med-bygger?

Som din bygherrerådgiver kan jeg hjælpe dig allerede fra starten, og bedst inden du skriver under på kontrakten med entreprenøren eller typehusfirmaet.

Jeg kan guide jer gennem de mange svære valg og varetage den koordinerende rolle mellem de forskellige aktører i byggeprocessen. Bedst fra før projektet opstartes, for at spare evt. for dyre budgetoverskridelser, forsinkelser og unødige bekymringer.

Læs mere her

Tegning 1

Billede 1

Fugt, svamp og indeklima 

Jeg kan tilbyde en gennemgang af dit hus eller lejlighed for fugtproblematikker.

Vigtigst for mig og jer er at finde årsagen til problematikken, så der ikke opstår nye problematikker efter at der er foretaget en udbedring. 

Læs mere om hvordan jeg kan hjælpe dig af med fugt og skimmel i boligen.

Læs mere her

Køberrådgivning - huseftersyn

Skal du købe hus eller lejlighed- har du brug for mere end bare en tilstandsrapport og en energimærkning.

En handel med hus eller ejerlejlighed kan virke uoverskuelig - både for køber og sælger.

Hvis boligen får et Huseftersyn og en Energimærkning, får du et godt kendskab til ejendommens tilstand inden du handler.

Men med et Huseftersyn kan både køber og sælger undgå ubehagelige overraskelser i form af store ekstraregninger til reparationer.

Læs mere her

Tegning 3

Tegning 4

Få mere for din bolig/ejendom med en salgsrådgivning

Med ca. 20 års erfaring som byggesagkyndig, med udarbejdelse af tilstandsrapporter og energimærker, har jeg erfaret at mange hussælgere kunne have haft brug for rådgivning og vejledning af mig, før de satte deres hus til salg.

Jeg er helt overbevidst om den udgift for rådgivningen er tjent ind mange gange, og huset kunne være blevet solgt hurtigere og med et væsentligt mindre afslag i husprisen.

Læs mere her