Ombygning

OMBYGNING I AALBORG, NØRRESUNDBY OG HELE NORDJYLLAND

Har du brug for en ombygning? Jeg klarer rådgivning, tegning og projektering af alle slags ombygninger i Aalborg, Nørresundby og resten af Nordjylland.

Skal indgangspartiet være større, nyt køkken eller badeværelse eller måske en energi- eller tagrenovering? Så kan jeg bistå med rådgivning, tegninger og projektering fra start til slut af ombygningen.

Ingen ombygning er for stor eller for lille til mig. Jeg har arbejdet på både større erhvervsombygninger og på mindre private badeværelser i små lejligheder.

Det er ikke den opgave jeg i over 20 år som byggesagkyndig ikke har været ude for. Så tøv ikke med at kontakte mig på 20 30 28 48 og for klar mig nærmere og dine ønsker og behov.

OMBYGNING MED FOKUS PÅ ENERGIRENOVERING

Som energikonsulent i mere end 20 år har jeg stor ekspertise og erfaring med rådgive omkring energirenoveringer. Hvilke investeringer sparer sig hurtigst hjem? Hvad er bedst for klimaet og hvilke energirenoveringer kan du få håndværkerfradrag og energitilskud til? Spørgsmål som disse, sammenlignet med dit hustilstand kan havde stor betydning for hvilken investering du skal foretage dig. Jeg kan hjælpe dig med rådgivningen omkring disse valg og hvad du skal være ekstra opmærksom på nå du foretager dig disse ombygninger.

Jeg kan også hjælpe dig hvis du ovevejer at lave en tilbygning på dit hus, som et ekstra værelse eller udestue.

ØG PRISEN PÅ DIT HUS MED EN OMBYGNING

Du skal ikke kun se ombygninger som en udgift men også som en investering. Mange ombygninger kan lede til en forøgning af en eventuel salgspris. Derfor kan der med fordel investeres i sit eget hus, da man selv for glæde af investeringen før man sælger det.

Især ombygning i køkken og bad er populære hos købere. Et nyt køkken eller bad giver huset et helt nyt look og er ofte noget som købere lægger stor vægt på. Ved at havde ombygget disse rum, er køberne ikke nødsaget til at skulle lave en større investering efter huskøbet og du har glæde af investeringen så længde du selv bor der.

Ring til mig på 20 30 28 48 og få en uforpligtende snak om dit næste projekt.

(+45) 20 30 28 48
carsten@pehrssonbyg.dk