Tilbygning

TILBYGNING I AALBORG, NØRRESUNDBY OG RESTEN AF NORDJYLLAND

Brug for tilbygning i nærheden af Aalborg og Nørresundby? Jeg hjælper med rådgivning af tilbygning i hele Nordjylland. Med over 40 års erfaring fra tømrerfaget og over 20 år som byggesagkyndig er du i trygge hænder os mig.

Er der brug for et ekstra værelse på grund af familie forøgelse? Eller måske er det på tide med den udestue? Uanset hvilken tilbygning du har brug for har jeg prøvet at projektere og rådgive folk om hvad der ville være bedst for dem i deres situation.

Jeg ved at hvert projekt er unikt og at få det hele til at gå op i en højere enhed er en kunst i sig selv. Men med min store erfaring indenfor byggebranchen kan rådgive ned i de mindste detaljer og sørge for at det hele spiller over hele linjen, fra start til slut.

TILBYGNING TEGNET UD FRA MIN EGEN TEGNESTUE

Ikke alle tilbygninger bliver lige pæne og vellykket. Mange har alt for travlt med at afslutte den ene kunde og komme i gang med den næste, uden at sætte sig i kundens sted. Hos Pehrsson byg har vi vores egen tegnestue så du sikrer at tilbygningen passer til dit hus og også dit nabolag.

Vi rådgiver gerne om hvilke muligheder du har med dit eksisterende hus og hvordan tilføjelsen af en udestue eller ekstra værelse vil påvirke resten af huset. Vi tænker også udseende og design med ind nå vi laver skitser og udkast til den nye tilbygning eller hvis du ønsker en ombygning i stedet.

RÅDGIVNING OG PROJEKTERING

Med mine mange års erfaring indenfor rådgivning og projektering sikrer du dig at dine ønsker og tidsplaner bliver opfyldt.

Derfor kan du uden bekymring – fra start til slut, overlade ansvaret til mig. Jeg gennemgår: udbudsmaterialer, tegninger, tilbud så alt bliver klar til start.

Undervejs i projektet mødes jeg med håndværkerne og tjekker op på tidsplanen. Til slut inspicerer jeg tilbygningen for fejl og mangler der skal udbedres før projektet er kommet helt i mål.

KONTAKT MIG I DAG HVIS DU HAR BRUG FOR EN NY TILBYGNING

Er pladsen blevet for trang og er der brug for mere plads? Så skal du kontakte mig på 20 30 28 48 forklarer hvad du har i tankerne og så jeg på bedst mulig vis kan rådgive dig omkring dine ønsker og ikke mindst behov.

Jeg kører til Aalborg, Nørresundby og hele Nordjylland og ingen opgave er for lille eller for stor til mig.

(+45) 20 30 28 48
carsten@pehrssonbyg.dk